Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

καλωσηρθατε

η αποφαση να δημιουργησω αυτο το χωρο ηταν καθαρα απο αγανακτηση.
αγανακτηση η οποια προερχεται απο μια ομαδα συμπολιτων,που στο ονομα του χρηματος δεν λογαριαζουν τιποτα!
Σαν χομπυ εχω της βολτες με 4χ4 στα βουνα της αττικης κυριως,που διστυχως και αυτα εχουν πεσει "θυματα" των συμφεροντων.Και το λεω αυτο γιατι ολοι ζησαμε την βιβλικη καταστροφη που επληξε την πατριδα μας το καλοκαιρι,και διστυχως τα χειροτερα ερχονται.
Η πρωτες βροχες ηδη χτυπησαν της πυροπληκτες περιοχες με τραγικα αποτελεσματα για δευτερη φορα για τους κατοικους τον περιοχων αυτων.
Ενας σοβαρος παραγοντας (αν οχι και ο σοβαροτερος) για της καταστροφες τω δασων ειναι η καθε ειδους μολυνση.Ο καθενας παει και πεταει οτι θελει να ξεφορτωθει χωρις κοστος μεσα στο δασος.Εχω συναντηση αυτα τα χρονια,τα πιο απιθανα πραγματα,τα οποια ειναι και πολυ επικυνδυνα.Στοχος μου ειναι να αναδειξω ολα αυτα τα σημεια τα οποια ειναι μολυσμενα απο τον ανθρωπινο παραγοντα.Και σ'αυτο θα ηθελα την βοηθεια σας.Οι περισοτεροι εχουμε κινητα τελευταιας τεχνολογιας με ενσωματομενη φωτογραφικη.μια φωτογραφια και μια τοποθεσια αρκει για να αναδειξουμε το προβλημα.

ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: